Forside /  bobilutleie

Leiebil fra iCaravan

iCaravan tilbyr også leie av flyttebil i Tromsø, samt utleie av bobil og campingvogn i samarbeid med Motorhome. Her kan du se de forskjellige tjenestene vi kan tilby.

iCaravan har en Mercedes Sprinter som vi leier ut for 1500 kr pr. dag. Den er utmerket til flytting, kjøring på søppelfyllinga osv. og kjøres på B-sertifikat. Den har en nyttelast på xx kg, så den kan ikke fylles til randen med tunge ting. Du som leier er ansvarlig for at bilen leveres tilbake i samme stand som den var da den ble hentet - både innvendig og utvendig. Ring oss gjerne på 95 43 43 56 for booking.

Om du er på jakt etter en mobil ferie hvor du kan dra hvor du vil, når du vil, er bobil det perfekte alternativ for deg. Fra de råeste fjelltoppene til en skjult strandperle – det er bare fantasien som setter grenser. Om du skulle se nordlys, midnattssol eller hval kan du stoppe opp, ta deg en pause, nyte og oppleve. Du er heller aldri avhengig av campingplass.

Vi har mange flotte bobiler til utleie, og fire forskjellige utleiekategorier. Vi har kompakt (2 personer), familie standard (4 personer), familie stor (5-6 personer) og eksklusiv (4 personer). Vi leverer et flott soverom, oppholdsrom, kjøkken, dusj, toalett, varme og transportmiddel - alt i en pakke. Dette er en hytte på hjul.

I sommerperioden har vi minimumsleie på 7 dager og om vinteren er det 3 dagers minimumsleie.

Bilene i vår utleieflåte er maks 3 år gamle og holder god standard. Vi har ca. 30 bobiler og campingvogner til utleie av merkene Challenger, Eura Mobil og Caravelair. Vi har utleiestasjoner i hele Norge, som betyr at du kan hente bilen i Tromsø og levere den i en annen by i Norge.

Prisene er fra 1540 kr pr. dag.

Vi kan også levere:

- Utemøbler

- Kjøkkenutstyr

- Sengetøy

- Håndklær

- Barnesete

- Innvendig rengjøring

og mye mer

 

Se mer på www.motorhome.no.

Flere nyheter

Top